Lista de incadrari

Reduceri si promotii

 

LUNA MAI 2019

1. Luna aceasta, de la editura Curtea Veche Publishing, cumperi 2 carti si primesti 1 gratuit. Cartea gratis este cea cu pretul cel mai mic dintre cele trei carti alese. 

2.De la editura Didactica Publishing House cumperi 2 carti si primesti 1 gratuit. Cartea gratis este cea cu pretul cel mai mic dintre cele trei carti alese. 

3.  De la editura Corint cumperi 2 carti si primesti 1 gratuit. Cartea gratis este cea cu pretul cel mai mic dintre cele trei carti alese. 

4Reducere 10% pentru toate titlurile* de la Editurile Univers Enciclopedic Gold, Univers Enciclopedic, Enciclopedica, Univers Enciclopedic Junior

Nu sunt la promotie: Tratatul de istoria romanilor vol. VI, DEX, DOOM, Gramatica de baza a limbii romane, Dictionar german-roman.

 5. Va oferim 20% reducere la:

Cracking the SAT - 5 Full-Length Practice Tests
Cracking the GRE 2015 - 4 Full-Length Practice Tests
GMAT 13th Edition Review
The Official Guide for GMAT Review 2015

6.  Luna aceasta, de la editura TREI cumperi 2 carti si primesti 1 gratuitCartea gratis este cea cu pretul cel mai mic dintre cele trei carti alese. 

 7. In luna aprilie, de la editura LITERA cumperi 2 carti si primesti 1 gratuit. Cartea gratis este cea cu pretul cel mai mic dintre cele trei carti alese. 

Va dorim lectura placuta!
Baba Iaga
35.00 RON
31.50 RON
Cleo
25.00 RON
22.50 RON

Newsletter