Lista de incadrari

Calea purtatorului de lumina

Autor: Doreen Virtue

Editura: ADEVAR DIVIN (2009)

ISBN: 973-88592-6-5

Oras: Brasov

Limba: Romana

Incadrare: Religie si spiritualitate

Numar de pagini: 366

Traducator: Cristian Hanu

35.00 Lei
7.61 EUR, 8.59 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Ai capacitatea înnăscută de a cunoaşte şi de a vindeca!


Simţi chemarea de a-i vindeca pe alţi oameni? Doreşti să rezolvi problemele sociale şi de mediu ale lumii în care trăim? Crezi că metodele spirituale pot vindeca orice situaţie? Simţi imboldul de a scrie, de a preda sau de a-i consilia pe alţii? Simţi că te afli aici pentru un scop superior, chiar dacă nu ştii foarte sigur care este acesta şi cum ţi-l poţi îndeplini?


Dacă ai răspuns prin „da” la toate aceste întrebări, înseamnă că eşti un purtător al luminii.


Nu i-a fost deloc uşor lui Doreen Virtue să îşi recunoască menirea interioară şi să devină un purtător al luminii. În lucrarea Calea purtătorului de lumină, ea îşi spune propria istorie, descriind felul în care şi-a trezit puterile vindecătoare şi clarvăzătoare. Cuvintele ei reprezintă o inspiraţie pentru mii de oameni care parcurg aceeaşi cale, încercând să îşi reamintească misiunea divină pe care şi-au asumat-o şi să îşi descopere darurile spirituale naturale cu care s-au născut.


Această carte te va ajuta să îţi trezeşti aceste daruri naturale, cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel energetic sau spiritual şi de a citi trecutul, prezentul şi viitorul. Doreen Virtue te va învăţa cum să ţii o şedinţă de vindecare, cum să îţi amplifici receptivitatea psihică, cum să invoci îngerii, care se află întotdeauna alături de tine şi cum să îţi deschizi cel de-al treilea ochi.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Calea purtatorului de lumina

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter