Lista de incadrari

Instalatii solare

Autor: Iarmin Themebl , Werner Weib

Editura: M.A.S.T. (2008)

ISBN: 973-8011-94-6

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Carti si atlase tehnice de specialitate

Numar de pagini: 110

Traducator: Sergiu Virgil Vasile

Colectie: Poti face si singur

9.63 Lei
2.13 EUR, 2.33 $
Stoc limitat

Stocul acestui produs este limitat. Este posibil sa se vanda in librarie.

Carduri acceptate

Descriere

Cartea „Instalaţii solare“ din seria „Poţi face şi singur“, este un ghid practic pentru construirea de instalaţii solare pentru încălzire. Cartea conţine fotografii, scheme şi calcule care vă ajută să vă construiţi singur o instalaţie solară (un captator solar) pentru încălzirea apei menajere sau pentru încălzirea locuinţei.


Fie că aveţi o casă de vacanţă sau o locuinţă izolată, fie că doriţi să faceţi economii de gaz sau alţi combustibili (fosili sau nu), fie că doriţi să fiţi independent din punct de vedere energetic, sau pur şi simplu doriţi să participaţi activ la reducerea efectului de seră şi a fenomenului de încălzire globală atunci energia solară este o opţiune importantă deoarece este cea mai răspândită energie de pe planeta Pământ. Până la urmă aproape toate celelalte energii regenerabile (energia eoliană, energia mareelor, energia hidro etc) au la bază tot energia solară.


Evident captatoarele solare pot fi cumpărate şi de la firmele specializate care vă asigură şi montajul lor, dar dacă din diverse motive doriţi să vă construiţi singur un captator solar atunci cartea „Instalaţii solare“ vă va fi de un real folos.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Instalatii solare

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter