Lista de incadrari

Ghidul managerului de produs cu CD

Autor: Linda Gorchels

Editura: ROSETTI EDUCATIONAL (2006)

ISBN: 973-7881-21-4

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Economie, marketing si management

Numar de pagini: 389

Traducator: Emilian Duca, Alina Duca

24.09 Lei
5.24 EUR, 5.91 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Traducere: Emilian Duca, Alina Duca

"Un manager de produs capabil este unul din cei mai valoroşi angajaţi ai unei companii, responsabil pentru realizarea fiecărui pas al ciclului de viaţă al unui produs. Ghidul managerului de produs prezintă modul în care puteţi dezvolta şi integra cu succes aspectele ei cheie ale managementului de produs, cunoştinţe despre produs şi piaţă, aptitudini financiare şi strategice, abilitate interpersonală şi multe altele pentru a vă îmbunătăţi eficienţa şi a demonstra că vă aduceţi în mod vital contribuţia la profitabilitatea pe termen lung a companiei.

Cuprinzând linii orientative actualizate şi aspecte privind abilitatea de a intui natura interioară a lucrurilor, de care aveţi nevoie pentru a deveni un manager de produs valoros. Această ediţie revizuită cuprinde:

- Toate informaţiile noi referitoare la strategia managementului global al brandului

- Linii de orientare extinse şi aspecte intuitive pentru a obţine o performanţă ridicată din partea echipelor şi membrilor acestora

- "Rezumatele de afaceri" referitoare la studii de caz pentru companiile de vârf

Într-un mediu caracterizat prin creşterea complexităţii produsului, competiţie intensă la nivel internaţional şi accelerarea cerinţelor clienţilor, managerii de produs trebuie să înţeleagă diferenţa între succesul unui produs şi eşecul acestuia. Ghidul managerului de produs furnizează un cadru un cadru clar şi direct pe care îl puteţi folosi pentru a crea şi livra clienţilor companiei dumneavoastră produse şi servicii de calitate superioară, asigurând în acelaşi timp valoare pe termen lung pentru companie."

Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Ghidul managerului de produs cu CD

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter