Lista de incadrari

Degustarea vinului: bazele stiintifice ale degustarii

Autor: Constantin Badauca Campeanu

Editura: SITECH (2008)

ISBN: 973-746-773-7

Oras: Craiova

Limba: Romana

Incadrare: Gastronomie si bauturi

Numar de pagini: 186

36.75 Lei
8.18 EUR, 8.96 $
Stoc limitat

Stocul acestui produs este limitat. Este posibil sa se vanda in librarie.

Carduri acceptate

Descriere

Vinul nu este un produs indispensabil in alimentatie dar este un produs care infrumuseteaza viata omului, prezent la toate bucuriile si necazurile omului, la toate evenimentele cu semnificatie religioasa din viata omului, din prima pana in ultima clipa. In istoria multor popoare si religii, vinul are o semnificatie deosebita, ca element de cult. Toti crestinii cunosc faptul ca prima minune savarsita de Mantuitor s-a produs la o nunta in Cana Galilei, cand a prefacut apa in vin. La slujba cununiei, preotul ii binecuvinteaza pe miri dandu-le sa guste dintr-un pahar cu vin care simbolizeaza unitatea si caracterul indisolubil al casatoriei. De asemenea, vinul are rolul sau in Cultul mortilor. 



Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Degustarea vinului: bazele stiintifice ale degustarii

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter