Lista de incadrari

Vindecare prin autotratament: exercitii si metode terapeutice simple si eficiente in cele mai frecvente boli

Autor: Li Hesheng

Editura: METEOR PRESS (2011)

ISBN: 973-728-509-6

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Medicina umana

Numar de pagini: 127

Traducator: Ioana Barzeanu

14.45 Lei
3.13 EUR, 3.69 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Vindecare prin autotratament este o carte de exercitii si metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor martiale Li Hesheng, in urma unei practici indelungate. Cercetarile sale minutioase s-au indreptat in special catre gasirea celor mai simple si mai eficiente metode, pe care sa le poata folosi oricine pentru a-si trata simptome aparute frecvent, ale unor boli acute sau chiar cronicizate.


Bazandu-se pe experienta personala in practica medicala si predarea artelor martiale, autorul expune peste o suta de metode si exercitii, pentru a fi practicate de cei ce sufera de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simt etc., dar si de cei care doresc sa-si intretina sanatatea pentru a fi mereu in cea mai buna forma.


Exercitiile sunt simple si usor de invatat, iar efectele evidente permit renuntarea la medicamente sau reducerea treptata a folosirii acestora. Fiecare exercitiu este insotit de imagini, care permit efectuarea lui corecta.


La sfarsitul cartii exista un index al punctelor de presopunctura folosite, pentru localizarea lor mai rapida, si un index al indicatiilor de tratament.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Vindecare prin autotratament: exercitii si metode terapeutice simple si eficiente in cele mai frecvente boli

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter