Lista de incadrari

Fericirea autentica

Autor: Martin E. P. Seligman

Editura: HUMANITAS (2007)

ISBN: 973-50-1618-0

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Sfaturi practice

Colectie: Practic

36.99 Lei
8.17 EUR, 8.95 $
Stoc indisponibil momentan

Momentan stocul este 0.

Carduri acceptate

Descriere

Traducere din engleză de: Cristina Popa

¿Ce este fericirea autentică? Cum poate fi ea obţinută? Care este calea pe care o putem urma pentru ca, în final, să ne simţim satisfăcuţi de viaţa pe care am dus-o? Ce importanţă are fericirea fiecărei persoane pentru binele întregii umanităţi?

Autor al foarte apreciatei cărţi Optimismul se învaţăşi al multor altora, dr. Martin E.P. Seligman dă acum o adevărată lovitură cu Fericirea autentică, rod al întregii lui experienţe de iniţiator al revoluţionarei mişcări a psihologiei pozitive - oştiinţă în slujba secolului al XXI-lea. Cu explicaţii detaliate şi exemple preluate din realitate, autorul răspunde tuturor întrebărilor, afirmând că fericirea poate fi cultivată prin dezvoltarea calităţilor înnăscute (pe care cititorii şi le pot identifica uşor, completând chestionarele din carte).

Dar de ce trebuie cultivată fericirea? Deoarece ea este cheia tipului de viaţă pe care îl ducem. Putem alege între o viaţă plăcută şi una bună. Putem da un sens clar vieţii noastre, dacă ne folosim calităţile şi virtuţile nu numai în interes personal, ci şi în folosul altora. Sau putem opta pentru toate trei, pentru a obţine ceea ce el numeşte o ¿viaţă completă" - care va apropia întreaga umanitate, prin eforturile individuale ale fiecărui reprezentant al ei, de ¿omniscienţa, omnipotenţa şi bunătatea divină". Poate că lumea va ajunge, într-adevăr, să se schimbe datorită noului curent iniţiat de Seligman."


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Fericirea autentica

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter