Lista de incadrari

La taifas

Autor: Aurora Liiceanu

Editura: POLIROM (2018)

ISBN: 973-46-7568-5

Oras: Iasi

Limba: Romana

Incadrare: Monografii, biografii,eseuri

Numar de pagini: 273

32.95 Lei
7.46 EUR, 8.49 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Prin ce se defineşte o mare iubire? Obsesia fetelor de a se căsători se naşte din propria lor dorinţă sau este inoculată de familie, de cărţi şi de emisiunile TV? Cum eşti privit în România dacă eşti single? Ceea ce ni se întîmplă este pură întamplare sau destin prestabilit? Aurora Liiceanu încearcă să răspundă la aceste întrebări – şi la multe altele – prin intermediul unor poveşti de viaţă pline de talc. Experienţele personajelor ei ne ajută să rezolvăm probleme cu care ne confruntăm adesea, de la incertitudinile în dragoste la educaţia copiilor, de la efortul de a arăta cat mai tineri la modul în care putem lupta împotriva clişeelor impuse de societate.


Din cuprins: Tristeţea trecerii timpului • Marea iubire: este adancă, este îndelungată, este unică? • Banul: vise, realităţi, obiceiuri, legende • Cand iubim? Şi ce zic alţii? • Iubiri „îngheţate” şi iubiri vinovate • Amănuntul biografic: un inel • Femeie sau mamă?


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru La taifas

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

SEAP

Libraria noastra este inregistrata in SEAP. Suntem la dispozitia tuturor celor interesati sa achizitioneze carti in acest sistem. Va multumim!

Newsletter