Lista de incadrari

1Q84, vol. III

Autor: Haruki Murakami

Editura: POLIROM (2012)

ISBN: 973-46-2005-0

Oras: Iasi

Limba: Romana

Incadrare: Literatura universala

Numar de pagini: 427

Traducator: Iuliana Oprina, Florin Oprinea

Colectie: Biblioteca Polirom

38.95 Lei
8.47 EUR, 9.56 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Mult-asteptatul volum 3 al trilogiei 1Q84, o carte in care Haruki Murakami ne promite sa dezlege enigmele lasate in suspans, un roman in care magicul si oniricul sunt lasate sa se manifeste cu naturalete si ingeniozitate.


Ramanem in 1Q84 sau exista totusi o portita inapoi catre 1984? Menit sa ofere un final povestii lui Tengo si a lui Aomame, ultimul volum aduce o serie de complicatii narative. Desi continua cu acelasi suspans nebun din primele doua volume, povestea trece acum intr-un registru mai cald, mai protector. Optica se schimba, miza se schimba. Structura cartii urmeaza acum nu doua, ci trei fire narative, care tind tot mai mult sa se intersecteze. Se creeaza punti, se ofera raspunsuri, dar sunt raspunsuri care doar deschid calea catre noi intrebari. Cine este incasatorul care nu suna niciodata la sonerie, ci bate insistent in usa, cerand sa i se plateasca taxa cuvenita? Cine se ascunde in noua crisalida de aer? Se mai poate pleca din orasul pisicilor?


„Te-ai astepta ca, odata cu ultima pagina, o carte atat de mare sa-si incheie socotelile cu publicul sau, sa rezolve orice urma de mister. Domnul Murakami respinge astfel de «marunte» obligatii si lasa cateva dintre raspunsurile la intrebari prada imaginatiei cititorului.” The New York Times


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru 1Q84, vol. III

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter