Lista de incadrari

O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei

Autor: Ken Robinson

Editura: PUBLICA (2011)

ISBN: 973-1931-73-9

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Economie, marketing si management

Numar de pagini: 369

Traducator: Doina-Mihaela Bragaru

52.98 Lei
11.7 EUR, 12.81 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Trăim un paradox. Majoritatea copiilor se consideră a fi foarte creativi, majoritatea adulţilor, nu. Ce se schimbă pe măsură ce creştem? Organizaţii de pretutindeni concurează într-o lume care se schimbă mai repede ca niciodată. Liderii acestora spun că au nevoie de oameni care să gândească creativ, care să fie flexibili şi care să se adapteze repede. Şi foarte adesea spun că nu găsesc astfel de oameni. De ce? În acest volum provocator şi plin de inspiraţie, Ken Robinson îşi pune trei întrebări vitale:
> De ce este atât de importantă promovarea creativității? Oameni de afaceri, politicieni și educatori subliniază importanța vitală a promovării creativității şi inovaţiei. De ce este atât de important acest aspect?
> Care este problema? De ce trebuie ajutaţi oamenii să devină creativi? Copiii sunt plini de idei. Ce se întâmplă cu noi pe măsură ce înaintăm în vârstă, de ajungem să credem că nu suntem creativi?
> Ce presupune acest lucru? Ce este creativitatea? Oricine poate să fie creativ sau doar câţiva aleşi? Poate fi dezvoltată creativitatea, şi dacă da, cum?
În această ediţie revăzută şi actualizată, Ken Robinson ne oferă o abordare inovatoare pentru a înţelege conceptul de creativitate în educaţie şi în afaceri. Sir Ken susţine că aceste probleme cu care se confruntă oamenii şi organizaţiile de pretutindeni sunt generate de şcolile şi universităţile pe care le-am urmat şi majoritatea oamenilor părăsesc sistemul de educaţie fără să aibă nicio idee legată de adevăratul lor potenţial creativ. O lume ieşită din minţi este un manifest pentru abordări radical diferite în ceea ce priveşte leadershipul, sistemul de învăţământ şi pregătirea profesională cu scopul de a ne ajuta să facem faţă extraordinarelor provocări pe care le aduce cu sine secolul XXI.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru O lume iesita din minti. Revolutia creativa a educatiei

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter