Lista de incadrari

Afumaturi-Pastrama-Carnati

Autor: Wagner Franz S.

Editura: M.A.S.T. (2009)

ISBN: 973-1822-49-5

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Gastronomie si bauturi

Numar de pagini: 157

Traducator: Sava Alexandra

17.34 Lei
3.87 EUR, 4.39 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Afumaturi-Pastrama-Carnati

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter