Lista de incadrari

Whisky in productia casnica

Autor: Peter Jager

Editura: M.A.S.T. (2008)

ISBN: 973-1822-14-3

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Gastronomie si bauturi

Numar de pagini: 110

Traducator: Ina Mintici

13.00 Lei
2.89 EUR, 3.17 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste desore originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare.



A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.



Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Whisky in productia casnica

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter