Lista de incadrari

Al III-lea secret de la Fatima

Autor: Michael Musolino

Editura: PRO EDITURA SI TIPOGRAFIE (2006)

ISBN: 973-145-006-3

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Religie si spiritualitate

Numar de pagini: 122

Traducator: Alexandru Nicolae

Colectie: Universuri secrete

18.00 Lei
3.91 EUR, 4.42 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Traducere de: Alexandru Nicolae

¿Al III-lea secret de la Fatima", este mult mai mult decât un răspuns la o unică întrebare, este o profeţie, dar o profeţie ce iese din tiparele obişnuite: se ştie de existenţa ei, dar nu este făcută publică, apoi se împlineşte şi rămâne tot secretă.

Autorul explorează cu minuţiozitate de cercetător istoria misterioasă a secretelor de la Fatima, diversele interpretări ale acestora, raţiunile pentru care Biserica a păstrat tăcerea atâtea zeci de ani.

Care este rolul fatidicei cifre 13 în ceea ce-i priveşte pe ultimii doi papi? Cum s-a dezvoltat în ultimii zeci de ani cultul Fecioarei de la Fatima? Există vreo legătură între apariţiile de la Fatima şi cele de la Medjugorje ? Omniprezenţii şi atât de discreţii francmasoni şi-au băgat şi ei coada în această afacere? Iată numai câteva dintre pistele explorate de Michel Musolino, care relevă latura universală a apariţiilor Fecioarei de la Fatima.

După ce veţi citi ¿Al III-lea secret de la Fatima", cu siguranţă nu veţi mai avea secrete în ceea ce priveşte apariţiile Fecioarei Maria la Fatima."

Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Al III-lea secret de la Fatima

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter