Lista de incadrari

Cuadratura cercului

Autor: Cristian Petricu

Editura: GALAXIA GUTENBERG (2013)

ISBN: 973-141-523-9

Oras: -

Limba: Romana

Incadrare: Filozofie

Numar de pagini: 102

15.50 Lei
3.37 EUR, 3.8 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Lucrarea Cuadratura cercului este, probabil, cea mai complexă şi, în acelaşi timp, cea mai profundă dintre cărţile cu care ne-a obişnuit Cristian Petricu. Ca şi celelalte, se adresează celor care vor să afle mai mult, care vor să se perfecţioneze spiritual.
Autorul face apel la nume mari, cum ar fi Heidegger, Einstein, Spinoza, Jung, Steiner, Guènon, Aivanhov, Hawkins, le pune în balanţă teoriile, căutările, încercările, ceea ce rezultă fiind o surprinzător de clară carte despre un subiect extrem de profund.
Am putea crede, la o primă vedere, că această carte nu este altceva decât un fel de mixtură de teme dintr-o mistică superioară, din esoterism şi hermeneutică, dar nu putem să nu apreciem legătura pe care o face autorul cu cele mai noi descoperiri ştiinţifice, care nu se bat, cum ar putea crede un cititor neavizat deloc cap în cap cu ceea ce unii ar numi ocultism.
Sigur, idea că sfera ar putea fi cuprinsă în cub şi, în acelaşi timp, acelaşi cub să fie, la rândul său, în aceeaşi sferă, iată ceva care te poate face să nu dormi noaptea. Aşa să fie, oare? E posibil aşa ceva?
Răspunsul îl putem găsi în această carte, dacă avem răbdare să citim cu atenţie, să ne deschidem porţile inimii, să citim cu sufletul.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Cuadratura cercului

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter