Lista de incadrari

Aventurile lui Tom Tudor, vol. I - Castelul din pestera

Autor: M. B. Tudor

Editura: BUCURESTI (2016)

ISBN: 973-0-23071-0

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Povesti si romane pentru copii si tineret

Numar de pagini: 157

30.00 Lei
6.61 EUR, 7.27 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Cartea este un debut în genul fantasy și povestește cu umor, într-un ritm alert, aventurile trăite de un băiat din capitală în ținutul mirific al unui sat din țara moților.
Tom, căci așa se numește personajul principal, este un flăcău de numai doisprezece ani, plecat în vacanța de vară la bunicul Moșulică. Este un băiat tipic de oraș, care are ca preocupări principale mersul la mall, hamburgerul de la McDonalds, smartphonul și tableta Samsung. Împreună cu Nina, cățelușa lui cea dragă, descoperă la bunicul său o curte plină de animale, vede o căruță, merge la fierăria satului, participă la cositul fânului, dar mai ales descoperă MAGIA într-o peșteră. Acolo o cunoaște pe prințesa Zora, se împrietenește cu Leonidas, se luptă cu Daizus, și învață la Bibliotecă să folosească mantiile magice și baghetele de făcut vrăji. În adâncul pământului vor avea loc aventurile minunate ale băiatului, loc unde cunoaște o lume la care numai visa.
O carte minunată despre magie, vise și copilărie. Autorul ne promite că aventurile din Peșteră vor continua și în ocean și apoi în văzduh și se vor întinde pe cinci volume. Volumul unu Castelul din peșteră va continua cu volumul doi Băiatul care înota cu delfinii.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Aventurile lui Tom Tudor, vol. I - Castelul din pestera

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter