Lista de incadrari

Nationalizarea rublei. Calea spre libertatea Rusiei

Autor: Nikolay Starikov

Editura: GRUPUL DE STUDII GEOPOLITICE FRONTIERA (2016)

ISBN: 973-0-23062-8

Oras: Timisoara

Limba: Romana

Incadrare: Politologie

Numar de pagini: 342

Traducator: Nicoleta Ezariu

39.00 Lei
8.42 EUR, 10.23 $
Stoc indisponibil momentan

Momentan stocul este 0.

Carduri acceptate

Descriere

Specializat în istorie și geopolitică, Nikolay Starikov este unul dintre cei mai populari autori de carte din Rusia contemporană.  

Talentul scriitoricesc și ineditul informației, bazate în bună parte pe accesul la fostele arhive sovietice, te fac să-i citești cărțile pe nerăsuflate și permit o rară privire asupra unor teme inedite. În cartea de față Starikov atacă un subiect tabu: emiterea nelimitată de monedă fără acoperire, visul secular al bancherilor și cămătarilor, calea cea mai scurtă spre dominația mondială.  

În ziua de astăzi, aceasta a devenit realitate. Întreaga masă monetară este legată de dolar, care poate fi emis la nesfârșit. Urmare a înfrângerii suferite în războiul rece, țările fostului Bloc Estic, sunt lipsite de o parte semnificativă a suveranității lor întrucât monedele ne le mai aparțin. Ieșirea din impas – schimbarea modului de emitere a banilor.

Citind această carte, veți afla: - Ce sunt rezervele în aur și în valută și cui aparțin ele? - Cum a fost înființată Banca Angliei? - Ce legături există între moartea președinților americani și diferitele tipuri de dolari emiși? - Cum a colaborat Benito Mussolini cu serviciul de informații englez? - De ce URSS a refuzat să adere la Fondul Monetar Internațional și să semneze acordul de la Bretton-Woods? - Cine și de ce a primit titlul de cavaler pentru moartea lui Stalin?

Dezvăluindu-le conaționalilor săi forțele ascunse cu care se confruntă, Starikov ne oferă și nouă ocazia de a prezenta publicului român o perspectivă istorică inedită, diferită de discursul oficial.

Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Nationalizarea rublei. Calea spre libertatea Rusiei

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter