Lista de incadrari

33 de lectii de filozofie de si pentru baietii rai

Autor: Alain Guyard

Editura: Baroque Books & Arts (2014)

ISBN: 606-93241-8-9

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Literatura universala

Numar de pagini: 296

Traducator: Marius Constantinescu

Colectie: Savoir-Vivre

39.90 Lei
8.7 EUR, 10.18 $
Stoc indisponibil momentan

Momentan stocul este 0.

Carduri acceptate

Descriere

33 de lecţii de lifting al filozofiei, care îi restituie savoarea şi mirosul ei delicios de praf de puşcă, de fier încins şi de vin roşu
Potrivit unei preconcepţii, un filozof adevărat trebuie să fie căzut la pat sau deja mort, cu mătreaţă pe umerii tweed-ului şi resturi de la micul dejun în barbă, veşnic având ceva de mormăit în latină. Sau, altfel, un dandy de televiziune cu trei nasturi descheiaţi la cămaşă, cu un zuluf rebel, gata să facă orice ca să seducă rapid câteva profesoare de literatură în prag de pensie. Total greşit!
O paradă sălbatică, într-un ritm alert, de la Socrate – filozof de bar, la Machiavelli – serial killer –, de la Diogene – distrugător de efigii, la Alexandre Jacob – secera şi ranga, de la Marx – mărunt preparator de capital măreţ, la Foucault – skinhead de extremă ultrastângă.
Marile figuri ale filozofiei într-un volum ce demonstrează că filozofii sunt mai aproape de mauvais garçons decât de păguboşi, pentru că, aşa cum spunea celebrul Freddy Nietzsche, a filozofa înseamnă a-i face în ciudă prostiei.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru 33 de lectii de filozofie de si pentru baietii rai

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter