Lista de incadrari

Biocentrismul sau cum viata si constiinta sunt cheile pentru intelegerea adevaratei naturi a Universului

Autor: Robert Lanza , Bob Berman

Editura: LIVINGSTONE (2012)

ISBN: 606-93204-1-9

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Hobby, timp liber

Numar de pagini: 245

Traducator: Laura Cristiana

26.00 Lei
5.79 EUR, 6.34 $
Stoc indisponibil momentan

Momentan stocul este 0.

Carduri acceptate

Descriere

Modul in care intelegem noi universul ca intreg a ajuns intr-un impas. „Semnificatia“ fizicii cuantice este dezbatuta inca de cand a fost ea descoperita, in anii 1930, dar nu suntem mai aproape sa o intelegem acum decat eram atunci. „Teoria totului“, despre care de zeci de ani se promite ca e pe aproape , e blocata in matematicile abstracte ale teoriei stringurilor, cu afirmatiile ei imposibil de dovedit.
Aceasta carte propune o noua perspectiva:anume ca teoriile noastre actuale cu privire la lumea fizica nu functioneaza si nu vor putea fi facute sa functioneze niciodata, pana ce nu vor lua in calcul viata si constiinta. Aceasta carte sugereaza ca, ma degraba decat sa fie un rezultat intarziat si minor a miliardelor de ani de procese fizice, viata si constiinta sunt absolut fundamentale pentru modul in care intelegem universul. Numim aceasta noua perspectiva biocentrism.
Biocentrismul pune temelia pentru noi dimensiuni de investigatie in fizica si in cosmologie. Aceasta carte va prezinta principiile biocentrismului - toate elaborate pe baze stiintifice acceptate si toate cerand o regandire a actualelor nostre teorii despre universul fizic.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Biocentrismul sau cum viata si constiinta sunt cheile pentru intelegerea adevaratei naturi a Universului

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter