Lista de incadrari

Supa de pui pentru suflet indoliat. Povesti despre viata, moarte si cum sa treci peste pierderea unei persoane dragi

Autor: Jack Canfield , Mark Victor Hansen

Editura: ADEVAR DIVIN (2012)

ISBN: 606-8420-00-4

Oras: Brasov

Limba: Romana

Incadrare: Religie si spiritualitate

Numar de pagini: 242

Traducator: Laura Cristiana

28.00 Lei
6.11 EUR, 7.15 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Această colecţie de poveşti adevărate va inspira şi va emoţiona cu siguranţă multe inimi. Scrise de autori care au pierdut pe cineva drag, aceste istorii oferă mângâiere, pace şi înţelegere celor care trec prin procesul doliului.
Fiecare om îşi trăieşte suferinţa provocată de doliu în propria sa manieră, acordându-şi timpul de care are nevoie, dar sfaturile şi sprijinul primite de la alte persoane le sunt de mare folos celor aflaţi în această situaţie. Unul din principalele mesaje transmise de cartea Supă de pui pentru suflet îndoliat este că relaţiile şi împărtăşirea sunt principalele chei care îl ajută pe cel îndoliat să îşi continue viaţa. În aceste istorii, oamenii îşi descriu experienţele legate de doliu şi îşi împărtăşesc amintiri extrem de intime. Ei au descoperit că exprimarea gândurilor şi sentimentelor lor în cuvinte joacă un rol de catarsis, permiţându-le să se reconecteze cu sufletele celor dispăruţi, dar şi cu ceilalţi oameni din jurul lor. Cuvintele de încurajare abundă în această carte şi merg drept la inimă.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Supa de pui pentru suflet indoliat. Povesti despre viata, moarte si cum sa treci peste pierderea unei persoane dragi

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter