Lista de incadrari

90 de minute in rai

Autor: Don Piper , Cecil Murphey

Editura: ADEVAR DIVIN (2009)

ISBN: 606-8080-14-7

Oras: Brasov

Limba: Romana

Incadrare: Religie si spiritualitate

Numar de pagini: 189

Traducator: Cristian Hanu

19.00 Lei
4.11 EUR, 4.81 $
Stoc limitat

Stocul acestui produs este limitat. Este posibil sa se vanda in librarie.

Carduri acceptate

Descriere

Pe când se întorcea de la o conferinţă religioasă, maşina lui Don Piper a fost strivită de un camion pe 18 roţi care a intrat pe contrasens. Medicii ajunşi cu ambulanţa la faţa locului au declarat că el a murit pe loc. În timp ce corpul lui zăcea fără suflare în maşina strivită, Piper a experimentat slava Raiului, frumuseţea şi muzica celestă.
La 90 de minute după accident, în timp ce un pastor se ruga pentru el, Piper a revenit în mod miraculos la viaţă, aducând cu el mărturia frumuseţii indescriptibile a Raiului. Credinţa lui în Dumnezeu a fost pusă la grea încercare de lungul şi incertul proces de recuperare care a urmat. În această carte, Don Piper îţi prezintă povestea vieţii sale.
90 de minute în Rai prezintă un crâmpei din dimensiunea extrem de reală în care trăieşte Dumnezeu. Cartea reprezintă o încurajare pentru toţi cei care trec printr-un proces dificil de recuperare fizică sau care au pierdut pe cineva drag. Experienţa i-a schimbat dramatic viaţa lui Don Piper, şi cu siguranţă ţi-o va schimba şi pe a ta.
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru 90 de minute in rai

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter