Lista de incadrari

Inovatorii. Cum a creat revolutia digitala un grup de hackeri, genii si tocilari

Autor: Walter Isaacson

Editura: PUBLICA (2015)

ISBN: 606-722-022-3

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Economie, marketing si management

Numar de pagini: 569

Traducator: Dan Craciun

72.25 Lei
15.81 EUR, 17.88 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, Inovatorii este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul și internetul, o istorie de referință a revoluției digitale și un ghid indispensabil al modului în care apare inovația. 


Care au fost calitățile care le-au permis anumitor inovatori și antreprenori să-și transforme ideile vizionare în realități explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reușit, iar alții au dat greș? 


În magistrala sa epopee, Isaacson începe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a făcut primii pași în programarea computerelor în anii 1840. Autorul explorează personalitățile fascinante care au creat revoluția digitală din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee și Larry Page.


Volumul de față este povestea modului în care au lucrat mințile lor și a ceea ce i-a făcut atât de inventivi. Este, de asemenea, o relatare a modului în care capacitatea lor de a colabora și de a stăpâni arta muncii în echipă i-a făcut să fie și mai creativi. Într-o eră care caută să cultive inovația, creativitatea și munca în echipă, Inovatorii arată cum se petrec ele. 


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Inovatorii. Cum a creat revolutia digitala un grup de hackeri, genii si tocilari

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter