Lista de incadrari

Bazele supervizarii clinice

Autor: Janine M. Bernard , Rodney K. Goodyear

Editura: TREI (2017)

ISBN: 606-719-929-1

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Psihologie

Numar de pagini: 687

Traducator: Raluca Hurduc

Colectie: PsihologiePsihoterapie

99.00 Lei
21.66 EUR, 24.5 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Bazele supervizării clinice oferă o trecere exhaustivă în revistă a literaturii de specialitate și aduce în discuție subiecte esențiale pentru formarea profesională în diferite domenii ale sănătății mentale: psihiatrie, psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, care sunt asemănătoare din perspectiva activității de supervizare.


Autorii prezintă un model tridimensional al supervizării ce cuprinde sarcinile supervizorului, parametrii supervizării și nivelul de dezvoltare al supervizatului, fiecare dimensiune fiind prezentată detaliat. În carte sunt abordate atât aspectele interpersonale ale relației de supervizare, cât și diferitele tipuri de intervenție de care dispune supervizorul în supervizarea individuală, de grup sau „în direct".


Prezentarea academică este însoțită de aspecte practice, tipuri de întrebări și strategii care conduc la o bună desfășurare a activității de supervizare și oferă resurse utile atât medicilor, psihologilor și psihoterapeuților aflați în supervizare, ca privire de ansamblu asupra domeniului, cât și supervizorului specialist, ca resurse profesionale.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Bazele supervizarii clinice

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter