Lista de incadrari

Construiti propria drona. Un ghid practic pentru constructia, operarea si intretinerea unui aparat de zbor fara pilot (UAV)

Autor: Alex Elliott

Editura: M.A.S.T. (2016)

ISBN: 606-649-069-6

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Vehicule

Numar de pagini: 151

Traducator: Andreea Mereuta

39.00 Lei
8.42 EUR, 10.23 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Astăzi, dronele sunt utilizate din ce în ce mai mult în scopuri comerciale, pentru satisfacerea entuziaştilor particulari, precum şi pentru operaţiuni militare bine documentate.


Există o mare varietate de drone „gata-de-zbor“ şi de kituri pentru construirea acestora, pentru toate buzunarele şi pentru diverse scopuri. Totuşi, cel mai bun mijloc de a ne asigura că o dronă satisface toate. cerinţele individuale - fie pentru recreere, concursuri, fotografiere, teledetectare, fie pentru alte diverse scopuri - este de a construi o dronă pe comandă, folosind componentele care se găsesc în comerţ.


Acest manual practic, intens ilustrat, prezintă pe scurt originile şi istoria dezvoltării aparatelor de zbor fără echipaj uman şi a dronelor, înainte de a explora diversele tipuri de drone disponibile astăzi, precum şi aplicaţiile acestora.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Construiti propria drona. Un ghid practic pentru constructia, operarea si intretinerea unui aparat de zbor fara pilot (UAV)

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter