Lista de incadrari

Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Autor: Gerd Wolfgang Sievers

Editura: M.A.S.T. (2015)

ISBN: 606-649-059-7

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Gastronomie si bauturi

Numar de pagini: 188

Traducator: Ioana Chivoiu

17.82 Lei
3.97 EUR, 4.34 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.



Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter