Lista de incadrari

Cultura sfeclei

Autor: Marius Constantinescu , Elena Constantinescu

Editura: M.A.S.T. (2013)

ISBN: 606-649-027-6

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Biologie si ingrijirea plantelor

Numar de pagini: 109

Colectie: Plante cu viitor asigurat

8.67 Lei
1.89 EUR, 2.21 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Consumul mondial de zahăr este asigurat în proporţie covârşitoare de trestia de zahăr şi de sfecla de zahăr.


Dacă trestia de zahăr, care deţine supremaţia, nu întâlneşte condiţii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahăr deţine un areal favorizant extrem de extins atât în emisfera nordică cât şi în cea sudică.


În perspectiva, din ce în ce mai bine conturată, a creşterii cererii de biocarburanţi la nivel mondial, sfecla de zahăr deţine avantajul suficienţei unei tehnologii extrem de simple în vederea obţinerii de alcool etilic (folosit direct drept combustibil).


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Cultura sfeclei

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter