Lista de incadrari

Fabricarea berii la indemana tuturor

Autor: Michael Hlatky

Editura: M.A.S.T. (2013)

ISBN: 606-649-020-7

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Gastronomie si bauturi

Numar de pagini: 220

Traducator: Evelyn Kloss

14.45 Lei
3.18 EUR, 3.5 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Fabricarea berii la indemana tuturor nu este prima, ci si cea mai de succes carte din domeniu. Multe persoane considera ca fabricarea berii trebuie lasata pe mana profesionistilor, insa este posibila obtinerea unei beri pur si simplu gustoasa si acasa, fara un efort tehnic considerabil. Cum puteti face asta si de ce anume aveti nevoie, precum si sfaturi experimentate despre recunoasterea si corectarea greselilor in fabricarea berii sunt prezentate intr-un mod profesionist de autorul Michael Hlatky, in aceast noua editie prelucrata si bogat ilustrata.





Din cuprins: * procesul fabricarii berii simplificat, explicat pas cu pas; *noile masini de fabricare a berii; * Wizen, Kolsch si Marzen preparate acasa; * retetele specialitatilor de bere europene: Stout englezesc, bere de ovaz scandinava,Lambic belgiana. Beri speciale ce de regula nu sunt disponibile in comert: bere afumata, bere de alac, bere de teuch sau bere de ovaz.





Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Fabricarea berii la indemana tuturor

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter