Lista de incadrari

400 de retete culinare pentru copilul tau. Cresteti mari si sanatosi! de la 0 la 3 ani

Autor: Laurentiu Cernaianu

Editura: ALL (2016)

ISBN: 606-587-407-7

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Gastronomie si bauturi

Numar de pagini: 311

44.90 Lei
9.76 EUR, 11.02 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Volumul 400 de rețete culinare pentru copilul tău de la 0 la 3 ani se axează pe alimentația sănătoasă și corectă a copiilor de vârstă mică și este rezultatul eforturilor multor medici și dieteticieni. Dr. Laurențiu Cernăianu a sintetizat informațiile, prezentându-le într-un mod accesibil.


Lucrarea cuprinde: 


•    Noțiuni de gastronomie deosebit de utile în prevenirea și corectarea greșelilor de nutriție, precum monotonia alimentației sau folosirea în exces a unor alimente


•    Principiile alcătuirii unor meniuri potrivite pentru copiii de la 0 la 3 ani


•    700 de meniuri zilnice specifice fiecărei grupe de vârstă, care asigură o largă varietate în privința ingredientelor și a modului de preparare


•    Peste 400 de rețete de supe, sosuri, budinci, sufleuri, salate, deserturi, preparate din lapte, brânză, ouă, legume, fructe, făinoase, carne, băuturi nutritive și răcoritoare.


Fiecare meniu zilnic și fiecare preparat în parte au calculate valorile calorice. Lucrarea se adresează tuturor celor care sunt conștienți de faptul că un copil alimentat corect va deveni un adult sănătos, de la părinți până la cei care sunt responsabili de mesele copiilor în creșe, centre de primire, secții de pediatrie etc. Prima ediție s-a bucurat de un mare succes, iar cele 12.000 de exemplare s-au epuizat în numai câteva luni.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru 400 de retete culinare pentru copilul tau. Cresteti mari si sanatosi! de la 0 la 3 ani

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter