Lista de incadrari

10 solutii simple impotriva timiditatii. Cum sa invingem timiditatea, anxietatea sociala si teama de a vorbi in public

Autor: Martin M. Antony

Editura: ALL (2015)

ISBN: 606-587-359-9

Oras: Bucuresti

Limba: Romana

Incadrare: Psihologie

Numar de pagini: 142

29.90 Lei
6.46 EUR, 7.85 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Din când în când, cu toții ne simțim inconfortabil în locuri publice, înconjurați de necunoscuți și constrânși de obligații sociale. De fapt, senzațiile de anxietate socială și timiditate sunt perfect normale. Ca și alte forme de anxietate, anxietatea socială poate fi o formă de apărare împotriva potențialelor pericole sau amenințări. Mai mult decât atât, anxietatea socială este un instrument de autocontrol. În absența ei, am spune sau am face permanent lucruri pe care să le regretăm ulterior. Totuși, unii dintre noi ating un nivel de anxietate și timiditate care le afectează viața de zi cu zi. În aceste cazuri, anxietatea este în exces, nerealistă și adesea deloc folositoare.  
Dacă te îngrijorează în mod exagerat ceea ce cred alții despre tine sau dacă te simți nesigur și anxios în situații ca petrecerile, întâlnirile romantice, vorbitul în public, atunci când ești observat sau când întâlnești necunoscuți, această carte îți este adresată.  
Lucrarea cuprinde 10 capitole care pornesc de la înțelegerea timidității și evoluează pas cu pas către depășirea acesteia. Autorul propune exerciții utile în fiecare etapă a luptei cu timiditatea. 
Din aceeasi categorie

Recenzii pentru 10 solutii simple impotriva timiditatii. Cum sa invingem timiditatea, anxietatea sociala si teama de a vorbi in public

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter