Lista de incadrari

Faceconomics. Like it! Face the New World Market

Autor: Aldous Mina

Editura: AUTHORHOUSE (2012)

ISBN: 1-4772-0967-7

Oras: -

Limba: Engleza

Incadrare: Economie, marketing si management

Numar de pagini: 211

65.00 Lei
14.05 EUR, 16.44 $
Stoc indisponibil momentan

Momentan stocul este 0.

Carduri acceptate

Descriere

Asigurati-va ca lista de carti pentru citit cuprinde intriganta carte Faceconomics scrisa de Aldous Mina.


Majoritatea dintre noi ne imaginam ca retelele sociale nu fac decat sa creeze relatii personale mai puternice sau sa cereeze oportunitati pentru lansari in cariera. Cu toate acestea, Aldous Mina prezinta un tablou mai mare. Suntem pusi fata in fata cu noua lume a macroeconomiei, printr-o interpretare sincera si provocatoare a globalizarii pietelor; interpetare expusa intr-un stil usor de citit, o aplicatie a vietii reale despre cum platforma media de socializare:


• Schimba Dezvoltarile Sociale si Economice


• Influenteaza Segmentarea Pietei


• Atrage Investitii Strainte Directe


• Influenteaza Globalizarea Pietelor.


Ce este Faceconomics?


Faceconomics — este o teorie conceputa in anul 2006 si dezvoltata intr-un proiect de carte in 2010. Este un exemplu perfect al efectului de multipilicare. Consta in utilizatori de o demografie variata antrenand comunitatea lumii in dezvoltarea pe plan cultural, social, al afacerilor, politic si o structura internationala centrata pe globalizarea pietelor.


Aldous Mina este fondatorul si presedintele Grupului Premier Global Council, o intreprindere globala care foloseste avantajele si atributele de ultima generatie a tehnologiei digitale si a internetului ca instrumente in media sociala, pentru afaceri globale. Grupul a fost dezvoltat, in mod strategic pentru a promova globalizarea pietelor si pentru a intensifica capacitatea comertului international.


Aldous Mina este, de asemenea, fondatorul Fundatiei International Business Council, o organizatie orientata spre afaceri pentru a consolida penetrarea si cresterea pietelor in comertul global, punand in evidenta cresterea afecerilor si oportunitatile de investitii in pietele emergente.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Faceconomics. Like it! Face the New World Market

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter