Lista de incadrari

Plata si livrarea

 

Atentie! Valoarea minima a cartilor comandate trebuie sa fie 20 lei. Conditia nu se aplica in cazul rezervarilor.

 

Pentru comenzile de peste 150 LEI cu livrare in Romania, indiferent de  modalitatea de plata, livrarea este GRATUITA, prin Posta Romana si curier, dar nu si prin serviciul Bucuresti Today.

Taxe pentru curier pentru comenzi sub 150 lei 

Comenzile livrate prin curier in Bucuresti si in zona Metropolitana au o taxa fixa de 8.00 LEI/colet (intre 0,01 - 15 kg). 


Zona Metropolitana cuprinde Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu.

Comenzile livrate in tara au o taxa de 16.00 LEI/colet (intre 0,01 - 10 kg).

Taxe pentru Poşta Română pentru comenzi sub 150 lei 

Se percepe o taxa fixa de 15.00 lei/colet atat pentru expedierile facute in Bucuresti cat si pentru cele in tara.

Comenzile livrate rapid prin serviciul Bucuresti Today: preluare ( pana la ora 12,00 )si livrare in aceeasi zi in Bucuresti au o taxa fixa de 20,00 LEI/colet ( intre 0,01 - 5,00 kg ). Pentru acest serviciu se plateste taxa indiferent de valoarea comenzii.

Taxe de transport pentru livrari in strainatate si plata prin virament bancar 

Livram carti in toate tarile lumii.

In urma plasarii comenzii pe site-ul nostru, veti primi o factura proforma in baza careia puteti sa faceti transfer bancar. Taxa de transport se calculeaza in functie de greutatea coletului si de destinatie. 


Taxe de transport pentru plata prin card

Platile prin card sunt facute prin paypal, in EUR sau USD.

Pentru livrarea în România taxa este de 3.50 EUR/colet pentru comenzile sub 150 LEI.

 

Daca sunteti din strainatate si doriti sa comandati, puteti plasa o comanda, urmand a va comunica ulterior detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale si durata livrarii in functie de tara unde va aflati.

 

Plata externa se face in valuta si taxele de transport sunt calculate ulterior. Dupa comanda, veti primi o oferta de pret total care va include toate taxele. Ca modalitati de plata pentru comenzile externe acceptam doar plata prin ordin bancar, Paypal, optiunea de plata ramburs nefiind disponibila.

 

Nu ezitati sa ne contactati la comenzi@librariaeminescu.ro pentru orice detalii, inclusiv pentru a comanda direct pe email titlurile care va intereseaza .

 

 

Newsletter