Lista de incadrari

Calatorie si destin - Povestea Lucianei

Autor: Luminita Sambotin

Editura: LETRAS (2017)

ISBN: 606-94144-7-7

Oras: Snagov

Limba: Romana

Incadrare: Literatura romana, scriitori clasici si contemporani

Numar de pagini: 238

23.00 Lei
5.31 EUR, 5.96 $
In stoc
Carduri acceptate

Descriere

Calatorie si destin – Povestea Lucianei este un roman urban contemporan, cu personaje inspirate din realitate, in care autoarea, sub pretextul unui roman politist, dezvolta caractere si comportamente general valabile ale secolului XXI.


Personajul central este Luciana, avocata de succes, prietena Andrei. Luciana trece prin transformarile provocate de o sarcina indelung asteptata, dar si prin provocarile profesionale ale unui caz dificil la care lucreaza impreuna cu asociatul ei, Grigore. In rezolvarea cazului se implica Marcel – prietenul de o viata al lui Laurentiu.


Andra, prietena Lucianei, este afectata de esecul ultimei ei relatii si incearca sa-si faca o autoanaliza prin prisma amintirilor referitoare la fostii ei iubiti, unii prea exotici, altii prea autohtoni. Nicky, fiica Andrei, are 17 ani, este clasa a 11-a si apoi clasa a 12-a spre finalul volumului si se maturizeaza sub ochii mamei si ai prietenilor, incercand sa depaseasca limitele impuse de educatia primita in sistemul de invatamant romanesc si restrictiile pe care i le impune mama ei, care nici ea nu stie ce e mai bine pentru viitorul fiicei sale.


Laurentiu, sotul Lucianei, este plecat de sase saptamani intr-o calatorie spirituala in Tibet, impreuna cu Marcel, bunul lui prieten, fost coleg de liceu. Amandoi se reintorc in Bucuresti incarcati de energia magica a centrului universului pamantesc si hotarati sa inceapa o noua viata. Actiunea se petrece in marea majoritate a timpului in Bucuresti, incepe in iulie 2004 si se incheie in martie 2005, cand botezul micutei Ana, deschide o noua intriga, ce va fi dezvoltata in volumul urmator.


Din aceeasi categorie

Recenzii pentru Calatorie si destin - Povestea Lucianei

Momentan, nu exista recenzii.

Trebuie sa fii logat pentru a scrie un review acestui produs

Trebuie sa fii logat pentru a vota acest produs

Autentificare

Creare cont nou

Newsletter